OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Prihvaćanjem Općih uvjeta izjavljujete da ste se upoznali, razumjeli i suglasili s našim Općim uvjetima te da prihvaćate pravila i uvjete navedene u njima. Ukoliko niste suglasni s Općim uvjetima, molimo Vas da ne koristite ove stranice. Za vrijeme korištenja i pristupanja stranicama https://peglerajvjesalica.com/ primjenjuju se navedeni Opći uvjeti, kao i svi propisi Republike Hrvatske. Oglašivači i kupci (dalje u tekstu zajedno: korisnici) odgovaraju za svako postupanje protivno Općim uvjetima.

Stranica https://peglerajvjesalica.com/ u vlasništvu je trgovačkog društva Aneri M.S. j.d.o.o.

Aneri M.S. j.d.o.o. zadržava pravo mijenjati izgled i sadržaj Općih uvjeta, kao i svih servisa i podstranica koje su njegov sastavni dio, bez obveze prethodne najave. Isključiva je obveza korisnika upoznati se s takvim izmjenama. Nastavak korištenja sadržaja i usluga na ovim stranicama, kao i svih servisa koje su njegov sastavni dio, nakon objave izmjena predstavlja Vaš pristanak i suglasnost s istima. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave na https://peglerajvjesalica.com/ te Aneri M.S. j.d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost zbog propuštanja korisnika da to učini.

Aneri M.S. j.d.o.o. se obvezuje da će čuvati osobne podatke svih svojih korisnika, te prikupljati samo nužne podatke i informirati korisnike o načinu njihova korištenja. Aneri M.S. j.d.o.o. redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka prikupljeni osobni podaci pohranjuju se u zbirci osobnih podataka koju vodi Aneri M.S. j.d.o.o.

Svi djelatnici Aneri M.S. j.d.o.o. poštuju načela zaštite osobnih podataka.